Referencer

Tag ikke mine ord for gode varer alene. Læs hvad mine kunder oplever hos mig efter en række akupunkturbehandlinger, og I vil forstå, hvorfor jeg stadig syntes, at jeg har verdens bedste arbejde.

Smerter i skulder

I foråret 2020 fik jeg pludselig vildt ondt i min skulder og kunne slet ikke bevæge min arm. Det var nærmest umuligt at tage tøj på, og at køre bil kunne slet ikke lade sig gøre. Jeg fik konstateret frossen skulder hos min læge, som gav mig den nedslående besked, at jeg ville have smerter i 3 måneder og først fuld bevægelighed efter 2 år.

Efter første behandling hos Jesper var jeg i stand til at tage armen op over skulderen – og kunne igen begynde at fungere normalt.  Under og efter behandlingsforløb er det kun gået fremad og jeg kan på det kraftigste anbefale Jesper. En sidegevinst ved behandlingen er, at jeg efter ca. 15 år uden lugtesans delvist har fået den tilbage – helt fantastisk 🙂

Bedste hilsner fra
Ninna

Arm/albue

Kan kun anbefale Jesper ! Jeg har gået og haft ondt i min albue over længere tid, og til sidst vågnet om natten med smerter, så bestilte jeg en tid hos Jesper, og efter 4 behandlinger er jeg smertefri og kan bruge min arm/albue igen uden problemer.

Med venlig hilsen
Kim

Smerter i skulder/nakke

Jeg kan varmt anbefale akupunktør Jesper Larsen. I går havde jeg så ondt i skulder og nakke, at jeg næsten ikke kunne holde det ud. Så fik jeg en yderst professionel behandling hos Jesper, og i morges da jeg stod op var alt væk.

Tusind tak for det Jesper, det er helt sikkert, at det ikke er sidste gang, jeg kontakter dig for at få en behandling.

Martin Romano Mathiasen

Hedeture/svedeture

Nu har jeg svedt som en gal i næsten 3 år på grund af kemobehandling. Men efter at jeg har fået behandling hos Jesper Larsen, har jeg overhovedet ikke haft én svedetur.

Det er helt fantastisk efter bare 1 behandling.
Dette til oplysning for alle jer, som er i overgangsalderen.

Gudrun

Gener ved overgangsalder

Efter ca 10 behandlinger med akupunktur har jeg overhovedet ingen hedeture mere, hvilket er en enorm lettelse!

Jeg anbefaler din behandling vidt og bredt, da den for mig at se, er et langt sundere og bedre alternativ end de traditionelle behandlinger.

Pia Piper

En flittig løber

Jeg er en flittig løber. Desværre har jeg været skadet i en længere periode. Men nu har jeg endnu engang besluttet mig for at lade Jespers Magiske Nåle gøre gavn, da Jesper tidligere har kunne hjælpe mig.

Har nu været gennem et par “punkteringer” og er allerede i gang med så småt at kunne bevæge mig ud i løb igen. Kan kun kraftigt anbefale Jesper, ikke kun for hans utrolige evner, men også et meget behageligt menneske.

Michael

Hold i ryggen

Efter tre dage, hvor jeg har ligget ned eller kravlet rundt som en meget gammel mand pga. hold i ryggen, fik jeg lokket Jesper Larsen til at åbne klinikken.

½ time og 20 nåle var alt hvad han behøvede, for at jeg kan gå oprejst igen.

Tak for super service og god behandling.

Lars Grandjean

Allergi

Jeg har nu kæmpet med allergi i 10 år – især græs og pollen. Har fået sprøjter i 5 år på allergiklinik, og prøvet alt uden held. Har været så syg hver sommer, at jeg dårligt kunne være ude, før pollensæsonen var overstået. Har dopet mig med binyrebark, når det var værst!

Efter 3 behandlinger hos Jesper er 90% af min allergi væk. Kan ikke få armene ned.

Trine Dalitz

Tennisalbue

Dagen efter en golfrunde i maj måned havde jeg ondt i venstre arm. Det startede omkring albuen og var vel det, der kaldes en golf/tennisalbue. Efter et par uger uden bedring gik jeg til lægen, som bekræftede min formodning. Han kunne ikke rigtig gøre noget, men gav mig noget smertestillende, som hjalp her og nu, men selvfølgelig ikke løste problemet. Hen over sommeren blev armen absolut ikke bedre, smerterne var nu stort set i hele armen.

Efter ca. et halvt år hvor jeg næsten ikke var i stand til at løfte noget med venstre arm og ikke fik spillet en eneste runde golf, fik jeg endelig taget mig sammen til at få gjort noget. En af mine golfvenner havde haft et lignende problem og var blevet hjulpet med akupunktur, så det skulle prøves. Efter 5 behandlinger hos Jesper Larsen er jeg nu helt fri for smerter i armen og ser frem til en runde golf i nærmeste fremtid.

Bjarne Nielsen

En god historie om AMD

I 2006 søgte jeg en brilleforretning for at få testet mit syn, da jeg følte, at jeg trængte til briller. De sagde til mig at jeg burde søge øjenlæge, da de ikke rigtig kunne hjælpe mig.

Øjenlægen fortalte at jeg havde AMD (Aldersrelateret Makula Degeneration), og at det ikke kunne helbredes. Jeg blev opfordret til at tage en mængde vitaminer og fik en tid til året efter, samt at jeg skulle kontakte klinikken, hvis jeg fornemmede en forværring. Vitaminerne tog jeg en meget kort periode.

I november samme år havde jeg hørt om at akupunktur kunne måske gøre en forskel. Jeg kontaktede Jesper, som påbegyndte en behandling. En gang om måneden har jeg siden været til behandling, og en gang om året til et check hos øjenlægen.

I august 2015 var jeg igen til check hos øjenlægen, som sagde, at jeg ikke skulle komme mere, da min AMD var minimeret, at det var overflødigt at komme til yderligere check, da det så rigtig godt ud.

Glad blev jeg! Efter dette kan jeg på det varmeste anbefale akupunktur hos Jesper Larsen

Karen Nielsen

Slidgigt, tinnitus og seneknuder

Jeg er 61 år og har prøvet meget forskelligt, men det eneste, der har blivende effekt på mig, er akupunktur. Blivende på den måde at en gang imellem glemmer kroppen, hvad den har lært, og så må den have lidt supplerende behandlinger.

Jesper hjælper/og har hjulpet mig gennem mange år med følgende til UG/13/12:

Jeg har de sidste 15 år lidt af slidgigt. Efter at have spist Glucosamin i en periode, blev jeg nødt til at supplere med gigtmedicin – dette var meget hårdt ved maven – det var her Jesper hjalp mig. Jeg har i en lang årrække været medicinfri og fuldstændig fri for smerter.

Tinnitus har jeg også været plaget af i mange år, men v.h.a. akupunktur kan alle høje hyletoner i begge ører holdes nede.

Seneknuder i fingre og håndled fik jeg tidligere opereret væk, når knuderne blev for store og leddene låst. En akupunkturbehandling eller to, så er dette problem løst.

Takket være Jesper er jeg i stand til at have et godt normalt liv, med familie, arbejde, hus, sport og hobbies.

Lars Høpfner (NaturErhvervstyrelsen)

Frossen skulder

Efter at have gået 5 mdr. med en frossen skulder og mange smerter, kontaktede jeg Jesper som mente, at han kunne hjælpe mig.

Allerede efter 2. gang kunne jeg mærke forskel. Idag har jeg været der for 4. gang. Jeg tager ikke smertestillende mere og kan gå på job uden at være på piller samt ligge på min ellers så dårlige skulder om natten.

Det er bare så dejligt. Jeg kan kun give dig 5 stjerner. Du har været utrolig rar og ved, hvad du har med at gøre. Har fået mit liv tilbage, skønt.

Anni Nielsen

Allergi og høfeber

Jeg har døjet med voldsom høfeber og allergi hvert forår siden barndommen og efter en del år med allergi-medicin, måtte jeg konstatere at dens virkning var ringere og ringere for hvert år.

Jeg prøvede forsøgsvis med akupunktur og fandt, at det havde en mærkbar effekt. Efter at have prøvet forskellige “nålemænd (og damer)” igennem 20 år, har jeg erfaret at Jesper bare er dygtigere end de andre akupunktører, jeg har prøvet.

Jespers akupunktur holder mig, kombineret med meget sund kost, næsten fri for allergigener.

Søren

Depression

Jeg har nu været hos Jesper i nogle måneder på det grundlag, at jeg har haft en middel til svær depression.

I stedet for at tage de her forfærdelige piller som læger og psykologer anbefaler, har jeg fået akupunktur hos Jesper og må sige, at det har hjulpet helt utrolig meget.

Mit råd til andre med depression er hypnoterapi og akupunktur!
Så skal I nok komme ud af det.

Glem piller og psykologer. Jeg har fået en masse psykologtimer, som hjælper, når man bliver behandlet, men som kommer igen så snart man stopper, lige meget hvor mange timer man tager. Jeg har også hørt dette fra rigtigt mange andre med depression eller lignende.

Daniel

På vej ud af medicinhelvede

Jeg var ret ked af det, havde store smerter efter en Spinal Stenose-operation i august 2015, hvor der blev indsat skruer og metalstivere. Jeg tog meget smertestillende for at kunne fungere, men de smerter der efterfølgende kom, sandsynligvis fra Iskiasnerven, gjorde det uudholdeligt. Som om det ikke var nok, ja så begyndte jeg at ryge igen efter 2 års stop.

Jeg ledte på nettet for at finde en akupunktør, der kunne hjælpe mig i forhold til rygningen. Valget faldt på Jesper Larsen, da han er medlem af Praktiserende Akupunktør i Danmark. Jeg følte at det gjorde mig sikker på at være i gode hænder.

Jeg mødte op hos Jesper ugen efter, og fik i løbet af to uger behandling for rygetrang to gange, og det hjalp virkeligt meget, vi kom til at tale om mine store smerter, som jeg jo egentligt brugte som undskyldning for at ryge, og jeg spurgte Jesper og han også kunne hjælpe mig med dem. Jesper lovede mig intet, men svarede at dem han havde behandlet, alle havde fået det meget bedre

Efter 6 måneder, med smerter der føltes som om jeg var blevet sparket i rø… og på lårene, smerter der gjorde, at jeg altid måtte have en indkøbsvogn at støtte mig til, når vi handlede, der gør at jeg er på morfin og lignende i pæn dosis. Det skal lige siges at jeg har forsøgt mig med zoneterapi uden den store effekt.

Så jeg sprang ud i det og mødte op følgende uge. Min første behandling var helt fantastisk, jeg kunne tydeligt mærke at det skete en hel masse i mine ben og ryg.

Jeg var totalt rundt på gulvet da jeg rejste mig, og da jeg kom hjem var jeg helt udmattet. Dagen efter havde jeg det betydeligt bedre, men derefter vendte smerterne stille tilbage. Jeg mødte op ugen efter, der holdt virkningen længere, tredje gang, var det hele noget møg, fjerde gang var der rigtig fremgang, og det holdt i ca. 5 dage, men denne gang kan jeg råbe af glæde, det har holdt en ugen nu, en hel uge uden smerter i benene, og en reduktion med 33% medicin. Men jeg tror jeg blev over kåd, så jeg tog den lige på næsen over en flise i haven og vred knæet, men mon ikke Jesper også kan fikse det

Iskias nerven har drillet i 6 måneder, så det er jo klart at det vil tage endnu nogle behandlinger nok med længere mellemrum før det går helt i sig selv. Min krop har været overbelastet i over et år pga. ryggen, så det tager jo lang tid før det hele falder til ro.

Jeg kan varmt anbefale akupunktør Jesper Larsen, han er en varm og rolig person, der er helt sikker på sin hånd når han stikker, det er kun enkelte nåle der har bidt lidt. Jeg har altid følt mig velkommen når jeg møder op, han er altid forberedt på at modtage mig. En af de ting, jeg har sat meget stor pris på, er, at han ikke er kommet med en masse ting jeg evt. fejler (det oplevede jeg et andet sted). Og jeg føler, at Jesper hører, hvad jeg siger og prøver at hjælpe mig.

Stor ros til dig Jesper.

Terese

Migræne, pollenallergi og optagelse af B12-vitamin

Vi er kommet hos Jesper Larsen af flere omgange. I starten da jeg kom, var det for at se om der var noget at gøre med min migræne. Jeg havde en kollega som anbefalede Jesper og med nogen skepsis bookede jeg en tid. Efter 6-8 gange var det blevet meget bedre, og der gik længere og længere mellem mine anfald. Det næste halve år var det ca. 1 gang om måneden jeg kom, så kunne jeg og min krop klare det selv. Selvfølgelig har jeg ondt i hovedet engang i mellem, men slet ikke i det omfang, som tidligere, hvor jeg hev en til to dage ud af kalenderen.

Efterfølgende prøvede min mand akupunktur for sin allergi, som han havde været plaget af siden barndommen. Han kom hos Jesper gennem 2 sæsoner, 4-5 gange første gang og 3-4 gange 2 gang. I dag når pollensæsonen er på sit højeste nyser han stadig lidt,

men øjne/næse der løber og de symptomer der ellers forbindes med allergi, er væk. Han kan opholde sig udenfor om sommeren uden at tænke på “at det er farligt”.

Så fik vores datter problem med ikke at kunne optage B12-vitamin og selvfølgelig er det Jesper vi ringer til igen… Hun har været gennem flere og mange undersøgelser, men der er ikke rigtig de store fremskridt i hendes tal. Hun har fået 6 behandlinger hos Jesper og nu er der fremskridt at spore. Inden behandlingerne måtte hun drikke Husk inden hvert måltid for ikke at have ondt i maven, oppustet, svimmel og meget træt. Nu tager hun ikke længere Husk og er blevet meget gladere…

Gunner, Karoline og Lene Marie Bardtrum

Iskias/Fod

At have en iskiasnerve i klemme er en smertelig og pinefuld tilstand.Man kan hverken gå, stå eller sidde uden smerter. Men der er hjælp at hente.

Efter et antal behandlinger hos en fysioterapeut (som var helt uden effekt),henvendte jeg mig til en akupunktør (Jesper Larsen). Efter få behandlingervar der en bedring, og nu kan jeg både sidde og stå uden smerter, og kanendda gå ca. 6 – 8 km på en tur.  Det kan godt være akupunktur ikkehjælper på alt, men det har hjulpet mig, og man kan da altid prøve.

 

Aase Møller

Nakkemyoser/

Tinnitus

Billedet af opslagstavlen på min arbejdsplads siger det hele – Jesper kan sit kram☝🏻
Kontor-nakkemyoser er fikset 👍🏻 og Tinnitus er nedsat👌🏻👌🏻 
Når man er så heldig at rende ind i en behandler, der udover at være dygtig, også er en ildsjæl som brænder for sit arbejde, så kan det ikke blive bedre🌸

 Diana Gerster

Ansigt halvsidig

Jeg har fået akupunktur hos Jesper , igennem et 10 ugers forløb. 1 gang ugentligt. 
Mit problem var kæbespændinger og gener i højre side af ansigtet. Kunne mærke positiv effekt , efter hver behandling. Ved sidste behandling var alle gener væk.

Nervesmerter

Jeg har nu været 8 gange hos Jesper, ifbm. med noget nervesmerte i min hofte ved løb. Special-læge kunne desværre ikke hjælpe mig, men Jesper har afhjulpet mit problem, så jeg nu kan løbe smertefrit. Samtidig kunne Jesper fortælle mig at efter jeg som ung fik kemoterapi i 2 år var mange af mine nerveender ødelagt, og det ville han godt prøve at forbedre samtidig. Det er endt op med at jeg kan mærke min krop er “stærkere” og føles bedre end før disse behandlinger. Så kun VARME anbefalinger her fra.

Tom Thøstrup Bülow

Kold skulder

Anbefaling

Jeg vil hermed på det varmeste anbefale akupunktør Jesper Larsen til andre, der overvejer en alternativ behandlingsform.

Jesper Larsen har mange års erfaring, hvilket kommer til udtryk i hans individuelle tilgang til ”patienten”. Behandlingerne foregår i en behagelig og rolig atmosfære – og det gjorde ikke ondt!

Jeg kontaktede Jesper Larsen på grund af en ”kold skulder”, og efter kun 3 behandlinger, var skulderen igen funktionel.

 

RB

Klinik Roskilde: Vindingevej 7 C. Tlf. 40 62 26 03 | Klinik Ringsted: Sjællandsgade 21. Tlf. 40 62 26 03 | E-mail: jesper@akuterapi.dk